Over ons

Automatiseringsoplossingen voor uw vraagstuk

Benchmark ICT is een toonaangevende leverancier van vergelijkingsplatforms in Nederland. Wij bieden online diensten op het gebied van het ontwikkelen, bouwen en beheren van vergelijkingsplatforms. Benchmark ICT heeft ruime ervaring in de bouw van vergelijkingsplatforms ten behoeve van lijfrente- en pensioenvergelijkingen.

Op zoek naar concrete oplossingen?

Ondanks de economische malaise zijn we blijven innoveren. Het is voor ons een uitdaging om voortdurend een stap vooruit te denken. Zo kunnen we steeds bruggen slaan tussen de markt en de vraag. De consument wil steeds meer zelf online kunnen vergelijken. Transparant en volledig. Benchmark ICT sluit aan op deze trend en maakt het voor uw klanten mogelijk om uitgebreid en kunnen vergelijken.

Kostenbesparing

In deze tijd van economische recessie worden begrippen als kostenbeheersing en kostendruk belangrijk. U bent op zoek naar een leverancier waarbij de investering in technologie resulteert in een aantoonbare kostenbesparing.? Dat kan. De huidige partners van Benchmark ICT ondervinden dagelijks dat het gebruik van een vergelijkingsplatform leidt tot een efficiëntere workflow en een hogere afhandelingssnelheid. Indien dit wordt gecombineerd met een modulair klantvolgsysteem wordt de positieve verhouding kosten/opbrengst verder verhoogd.